Laura Edwald, Director of Communications George Washington Law University “Your work is amazing! The photos are truly wonderful. You captured not only the beautiful settings but the spirit of the individuals in our group and the chemistry of everyone connecting with one another. Thank you so much for your professionalism, great personality, and amazing product”.

Maya Schouten, Redacteur UBlad & DUB, Universiteit Utrecht “Anthony is een echte ‘out of the box’ denker! Een creatieve, professionele wervelwind die door zijn aanstekelijk enthousiasme het beste uit de mensen voor zijn camera weet te halen. Daarnaast ook nog eens een heel prettige persoonlijkheid en altijd betrouwbaar in zijn afspraken.”

Frank de Vries, Directeur van DVDS ConsultancyAnthony is een jonge frisse fotograaf die stoere foto’s maakt. Hij heeft al een lange staat van dienst die zich kenmerkt door een constante, hoge technische kwaliteit en een eigen stijl. Anthony heeft een warme persoonlijkheid, is zeer open en kan met veel mensen uitstekend overweg. Dat zie je goed terug in de portretten die Anthony maakt. Daarom verzorgt Anthony al sinds het einde van de jaren 90 alle portretfotografie binnen ons bedrijf.”

Huib Hikke, Adjunct-hoofdredacteur van Bizz Magazine “Anthony is een uitstekende fotograaf. Hij heeft een geweldig gevoel voor sfeer in foto’s en heeft ook de technische kennis om alles uit een beeld te halen wat erin zit. Het is altijd weer een genot om het resultaat van een opdracht te zien.”

Dietert Bleijs, Producent en regisseur Bleijsfilm BV “Het vermogen meer uit mensen te halen dan je op het eerste gezicht zou zien, zorgen voor een eigen identiteit in Anthony’s foto’s. Niet zomaar een kader, maar een unieke compositie waarin mensen op treffende wijze in beeld gebracht worden. Van topmodellen tot streetcast weet hij voortreffelijk te benaderen, waardoor zijn foto’s opmerkelijk zijn te noemen.”

Irma Hoogenboom, markerteer en Anne Pols, persvoorlichtster van FNV Zelfstandigen Bouw “Anthony heeft voor onze beurs stand een perfecte billboard gemaakt met een van onze leden daarop afgebeeld. Vakmanschap, werkplezier en zelfbewustzijn van deze ondernemende zzp’er wist hij in beeld te vangen. Het zijn ook precies de kenmerken van zijn fotografie.”  

Monique Sluyter, Directeur van Monique Sluyter Models “Wat Anthony bijzonder maakt als fotograaf is zijn mensenkennis en vermogen om het model ongedwongen te laten poseren. Op deze manier weet hij ook van een model met weinig ervaring een professioneel model te maken. Daarnaast heeft Anthony veel geduld en is zeer prettig om mee te werken.”

Gérard Ausems, Directeur van Digicolors Photolab “Anthony is een perfectionist en dat zie terug in zijn werk. Zijn foto’s bekijkend herken je toch altijd wel een speciale invalshoek die hem onderscheidt van de rest. En dat is karakter! Daarnaast is het natuurlijk prettig werken met iemand die ook digitaal van wanten weet.”

Monir Serghini, Directeur van Grupo Capoiera Brazil “Capoeira is al een kunst op zich. Maar de mooie acrobatische bewegingen zijn meestal te snel om goed op een foto te krijgen. O.a. licht, materieel, timing en vooral communicatie zijn hierin erg belangrijk. Velen hebben het dan ook geprobeerd, maar Anthony is de eerste die ons echt goed heeft kunnen vastleggen. Daarnaast is het niet alleen een goede fotograaf maar ook nog eens een multifunctionele en creatieve netwerker die met je meedenkt. Vandaar dat ik hem ook altijd aan mijn zakelijke contacten aanraad.”

D.L. Tirimanna, Directeur van FDN Engineering BV “Ik heb prettig samengewerkt met Anthony, bij het maken van foto’s voor onze website. Hij is flexibel in de te bezoeken locaties en luistert goed naar de wensen van de klant. Ik beveel hem graag aan voor het maken van portret foto’s.”

Charlotte van Beusekom, Make-Up Artist“Altijd gaaf om mee te werken vanwege de combinatie van gezelligheid en professionaliteit. Ook zeker tof om te zien hoe Anthony de wensen begrijpt van de klant en nog iets meer geeft aan de foto”.


Marly van Otterloo, Schrijfster “Anthony rustte niet voordat hij ervan overtuigd was dat de  sfeer van mijn boek ‘Leuke mannen zijn getrouwd’, optimaal weerspiegeld werd  in sprankelende foto’s ten behoeve van een reportage in de  glossy ‘Ex Magazine’. Nog steeds word ik – een wonder, want welk (gevorderd)  meisje vindt het lekker om naar zichzelf te kijken? – vrolijk van de  aanblik van het resultaat!”     

Samira Boucetta, Directeur van Motifa “Anthony weet op welk moment hij het beste uit een persoon kan halen. Zijn foto’s zijn net schilderijen, hoe langer je kijkt hoe meer je het verhaal ontdekt.”

Taeke Kuyvenhoven, Hoofdredacteur van Publishr Magazine & Directeur van Liones internetbureau voor uitgevers “Het eindresultaat is altijd weer verbazend goed: prachtige foto’s. Geen doorsnee fotografie maar echt bijzondere, passende beelden. Het is daarnaast lekker samenwerken met Anthony. Hij begrijpt onze wensen en werkt snel. Geen zorgen over het proces en altijd een goed eindresultaat dus.”

Marc Verweij, Creative Director van P-nuts Advertising “Anthony komt wat “los” over maar is een echte professional die je goed aanvult als creatief verlengstuk. Daarnaast neemt hij onwijs veel productiewerk uit handen in de voorbereiding. Dat scheelt.”

Raymond Luijbregts, Hoofdredacteur WINMAG Pro Magazine & hoofdredacteur DIGIFOTO Pro Magazine “Anthony is niet alleen een getalenteerd fotograaf, hij weet ook mensen op een sublieme manier te ‘regisseren’. Hij weet de stijfste zakenmannen op een unieke, vlotte manier te portretteren waarin ze hun gêne op wonderbaarlijke verloren lijken te hebben. Een vakman die eigenlijk altijd tot tevredenheid stemt.”

Louis Van Den Meijdenberg, Directeur van PLM Photofinishing “Ik ben onder de indruk van Anthony zijn enthousiasme waarmee hij met het vak bezig is en ook precies weet wat hij wilt. Technisch ziet zijn werk er perfect uit. Hij heeft het gevoel om de beste mensen om zich heen te verzamelen, en op deze manier zijn klanten te geven wat hij hun beloofd :creatieve beelden gegoten in een professionele presentatie. Anthony past prima in de PLM cultuur waar de win-win mentaliteit hoog in het “Brabantse “vaandel staat.”

Debby Fick, Hoofd Marketing van Rehau N.V. “Anthony maakt mooie en spontaan ogende foto’s. Hij is een fijne communicatie partner, hij denkt goed mee en hij zorgt voor een perfect en verrassend eindresultaat. Daarnaast staat een shoot met Anthony garant voor een hoop gezelligheid.”

Heleen van Roon, Redacteur Computable Jaargidsen van VNU Media “Anthony maakte voor onze Jaargidsen een aantal serie foto’s van ict’ers in diverse functies. Het resultaat: mooi beeldmateriaal met originele invalshoeken. Anthony begrijpt snel naar wat voor foto’s we op zoek zijn. Zonder al te veel uitleg komt hij terug met goed resultaat.”

Esra Lemmens, Directeur van Lemmens Design “Anthony is een zeer getalenteerd fotograaf. Een uniek persoon met een eigenzinnige blik op de wereld en dat weet over te brengen door middel van beeld. Naast zeer getalenteerd fotograaf schrijft Anthony ook bijzondere columns, die persoonlijk en maatschappelijk erg vernieuwend zijn.”

Emile H. Schouwstra,  Commercieel Directeur van Hosting.nl & MKBackup “Wij maken met volle tevredenheid gebruik van je foto’s, waarvoor dank! Erg gave website heb je, met echt een portfolio om trots op te zijn, dan ook nog je exposities, je bent volgens mij 24 uur per dag in touw haha, super hoor!”

Eric Paul Busropan, Schrijver & Directeur van Financiële Emotie Seminars & Events “Het vermogen te communiceren met woorden is mijn vak echter het communiceren met beelden verstaat Anthony als geen ander. Zijn kennis van licht en compositie samen met zijn unieke talent mij te regisseren hebben mij tijdens de fotoshoot laten stralen”.

Stella Koedam, Directeur Stella Agency “Naast professioneel is Anthony zeer creatief en haalt hij het beste uit een shoot. Hij is zeer geduldig en stimuleert modellen altijd tot het uiterste. Wat heel prettig is voor de nieuwe modellen met weinig ervaring. En voor ons heel belangrijk: de sfeer tijdens een shoot is los en gezellig, waardoor onze modellen zich goed op hun gemak voelen. Kortom; een plezier om door Anthony gefotografeerd te worden!”

Soeroedjnarain Soekhai, Directeur van Trade2Flow “Uniek, energiek, zeer creatief en kwalitatief hoogstaande foto’s met een professioneel resultaat. Anthony geeft elke afbeelding een andere dimensie!”

Joerie Tjon a Joe, Directeur van Tooth-Fashion “Anthony verstaat zijn vak,hij levert geen half werk. Is professioneel, creatief en inventief en dat zie je dan ook in zijn werk terug.Als hij ervoor gaat ,gaat hij er ook voor. Kortom een volwaardige spits in het veld.”

Annedien Akkerman, Schrijfster “Anthony is een bijzonder persoon. Bijzonder omdat hij weet wat het leven waard kan zijn en dit er via zijn eigen manier en talenten ook probeert uit te halen. Geen onbezonnen acties vol wanhoop op zoek naar geluk, maar met realistische dromen die leiden naar vreugde en geluk.”